Για Εμας

Αγαπητοί Φίλοι,

εκ μέρους των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου θα ήθελα να σας καλωσορίσω στην επίσημη ιστοσελίδα του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου, του ιστορικότερου Ναυτικού Ομίλου που ιδρύθηκε στην σήμερα κατεχόμενη πόλη της Αμμοχώστου.  Με επίσημη έδρα το νησί Τζιέρι στην Αμμόχωστο ο Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου έπαιξε πρωταρχικό ρόλο στην ανάπτυξη των θαλάσσιων αθλημάτων στην Κύπρο.  Την ιστορία του σημάδεψαν μεγάλες αθλητικές διακρίσεις, καθώς και πλούσια κοινωνική προσφορά στον ευρύτερο Κυπριακό χώρο.

Από τη μέρα ίδρυσης του ο Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου έπαιξε ιστορικό και σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της ιστιοπλοΐας, κολύμβησης, κωπηλασία, υδατοσφαίρισης, του κανό/καγιάκ, τριάθλου και των ταχυπλόων σκαφών με την ενεργή δράση του στη δημιουργία των ομοσπονδιών των πιο πάνω αθλημάτων.  Από τότε ο Ναυτικός Όμιλος πρωτοστατεί σε όλα τα θαλάσσια αθλήματα δημιουργώντας υψηλά επίπεδα ανταγωνισμού και επιδόσεων, και συναγωνίζεται στα ψηλότερα σκαλοπάτια των Κυπριακών Πρωταθλημάτων.  Βρέθηκε στην ψηλότερη θέση της βαθμολογίας σε όλα τα αγωνίσματα για πολλά και συνεχόμενα χρόνια με την υψηλότερη επιτυχία την συνεχή κατάκτηση του Παγκύπριου Πρωταθλήματος κολύμβησης τα τελευταία 19 έτη.

Λόγω των τεράστιων επιτυχιών, καταφέραμε να κερδίσουμε των σεβασμό, καθώς και να οικοδομήσουμε στενές σχέσεις με όλους τους Ναυτικούς Ομίλους του νησιού, όπως και με Ομίλους της γειτονικής Ελλάδας, Αιγύπτου και Ισραήλ και της γενικότερης διεθνής αθλητικής κοινωνίας.

Σήμερα, και μετά την βάρβαρη Τουρκική εισβολή του 1974 ο Ναυτικός Όμιλος εδρεύει προσωρινά στην πόλη της Λεμεσού, σ’ ένα μέρος που χρησιμοποιείται ως σημείο αναφοράς της Πόλης.  Στο μοντέρνο και πρόσφατα αναβαθμισμένο οίκημα μας, που καταφέραμε να οικοδομήσουμε μέσα στα δύσκολα χρόνια της προσφυγιάς, προσφέρουμε στα μέλη και επισκέπτες μας άνεση, ρομαντισμό, και συνολική απόλαυση μέρα και βράδυ.  Στην προσπάθεια μας να έχουμε ενεργά μέλη διοργανώνουμε διάφορες κοινωνικές, πολιτιστικές, και αθλητικές εκδηλώσεις θαλάσσιες και μη, και προσπαθούμε να εμπλέκουμε όσο περισσότερα μέλη μας.

Θα ήθελα να κλείσω, ευχαριστώντας όλους εσάς που τιμήσατε με μια σας επίσκεψη την ιστοσελίδα μας και να σας προσκαλέσω για μια σας επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού μας Ομίλου για να επιβεβαιώσετε και από κοντά τα όσα έχουμε δημιουργήσει, και γιατί όχι να ενσωματωθείτε στη μεγάλη οικογένεια των μελών μας.

Προσβλέποντας στην μελλοντική συνεργασία μας.

Με Εκτίμιση,

Στέλιος Χαραλάμπους

Πρόεδρος

Back to top