News

Γενική & Εκλογική Συνέλευσης 2022

Πρόσκληση Ετήσιας Γενικής και Εκλογικής Συνέλευσης
Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου
Παρασκευή 6 Μαΐου 2022, ώρα 18:30 μ.μ.

Αγαπητά Μέλη,
Καλείστε στην Ετήσια Γενική κι Εκλογική Συνέλευση του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου, την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022, η ώρα 18:30 μ.μ., στο οίκημα του Ομίλου.

Ημερήσια Διάταξη

  1. Διορισμός Προεδρεύοντα και Τριμελής Εφορευτικής Επιτροπής
  2. Ανάγνωση και έγκριση Πρακτικών της προηγούμενης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης
  3. Λογοδοσία Διοικητικού Συμβουλίου
  4. Κατάθεση Οικονομικής Έκθεσης
  5. Κατάθεση Προϋπολογισμού
  6. Συζήτηση / Έγκριση Οικονομικής Έκθεσης και Προϋπολογισμού
  7. Διορισμός Ελεγκτών / Νομικών Συμβούλων
  8. Aρχαιρεσίες / Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου
  9. Διάφορα

Σύμφωνα με το καταστατικό του Ομίλου: 

  1. ΑΠΑΡΤΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Τηρουμένων των προνοιών για τις επιμέρους κατηγορίες Μελών, στις Γενικές Συνελεύσεις μετέχουν τα Τακτικά Μέλη που έχουν τακτοποιημένες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον Όμιλο, συμπεριλαμβανομένου και του έτους 2022. 

  1. ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Μέλος δικαιούται να ζητήσει τη συζήτηση και άλλου θέματος αν υποβάλει γραπτή αίτηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο τρεις (3) εργάσιμες μέρες πριν τη Γενική Συνέλευση

  1. ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ

Υποψηφιότητες για το Διοικητικό Συμβούλιο υποβάλλονται γραπτώς και παραδίδονται στον Γενικό Γραμματέα ή τον αντιπρόσωπο του στα γραφεία του Ομίλου, σαράντα οκτώ (48) τουλάχιστον ώρες πριν από τη Γενική Συνέλευση.

Για να εκλεγεί πρόσωπο Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου πρέπει να συμπληρώσει το 23ο έτος της ηλικίας του και να έχει γραφτεί ως Τακτικό Μέλος του Ομίλου ένα (1) χρόνο πριν από την υποβολή της υποψηφιότητας.

Οι υποψηφιότητες για να είναι έγκυρες πρέπει να αφορούν Μέλη με δικαίωμα εκλέγεσθαι που να έχουν τακτοποιημένες τις συνδρομές τους και να υποστηρίζονται από τρία (3) Μέλη με δικαίωμα εκλέγειν που γράφτηκαν ένα (1) τουλάχιστον έτος πριν την υποβολή υποψηφιότητας με τακτοποιημένες τις συνδρομές τους.

 Έντυπα υποβολής υποψηφιοτήτων μπορούν να παραληφθούν από τα γραφεία του ομίλου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση που στην ορισμένη ώρα δεν υπάρχει απαρτία τότε, σύμφωνα με το καταστατικό, οι εργασίες της Ετήσιας Γεν. Συνέλευσης αναβάλλονται για μισή ώρα, οπότε μπορούν να διεξαχθούν κανονικά.


Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου Ν.Ο.Αμμοχώστου
20 Απριλίου 2022

Back to top