3η Μέρα – Ιωαννίδεια 2016 Διεθνής Αγώνας Optimist

3η Μέρα – Ιωαννίδεια 2016 Διεθνής Αγώνας Optimist

3η μέρα του 2ου Διεθνή Αγώνα Optimist Ιωαννίδεια 2016 και όλα έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες.  Αγωνιστικά, και με εντάσεις ανέμου άνεμο να φτάνουν και τους 18 κόμβους, από τις πρωινές ώρες. άλλες 3 ιστιοδρομίες συμπληρώθηκαν σε μια εξαιρετική μέρα ιστιοπλοΐας φτάνοντας αισίως τις 9 με άλλες 3 ιστιοδρομίες για την συμπλήρωση του αγώνα.

Ο Ορέστις Αποστολίδης στην Ανοιχτή κατηγορία αγοριών και η Άννα Νεοφύτου στην κατηγορία κοριτσιών διατηρούν την πρωτοπορία τους μετά την συμπλήρωση 9 ιστιοδρομιών με την Άννα να ανεβαίνει για πρώτη φορά στην πρώτη θέση της Γενικής.  Ο Juliusz Hebelείχε μια εξαιρετική αγωνιστική μέρα και κατάφερε να σκαρφαλώσει  στην 2η θέση στη Ανοιχτή κατηγορία αγοριών.  Ο Emilios Max Boeros και Shemesh Maayan στην κατηγορία Cadet, ενίσχυσαν τις θέσεις τους, όπως επίσης και ο Artem Dalkarov και η Δανάη Φελλά στη κατηγορία Αρχάριων.

Οι 3 τελευταίες ιστιοδρομίες είναι προγραμματισμένες για αύριο, με την πρώτη εκκίνηση στις 12.00.  Θα ακολουθήσουν οι βραβεύσεις στις 17.30.  Όσο για το πάρτυ δεν χωράνε λόγια.  Αθλητές προπονητές, γονείς, αγωνοδίκες, εθελοντές και officials έγινα ένα απολαμβάνοντας ένα βράδυ στη παραλία με φαγητό, ποτό και πολύ χορό.

Official MBS Logo  LML Official Logo    RIK New Logo

NewBlue.eu LOGO

Back to top